Artrose behandeling Sneek

Artrose behandeling Sneek - logo_artrose_netwerk

Artrose behandeling in Sneek. Wanneer u de diagnose artrose heeft gekregen kan dit zeer vervelend voor u zijn.
De artrose kan aanwezig zijn in bijvoorbeeld de knie- en heupgewrichten, in de lage rug.
Aan de artrose zelf is niks te doen. Wanneer de artrose in een vergevorderd stadium is of om een andere reden kan het zijn dat de orthopedisch chirurg adviseert tot een semi of total knee of total Hip operatie.

Indien hier geen sprake van is kan oefentherapie Sneek u behulpzaam zijn HOE om te gaan met de artrose. Oefentherapie Sneek is aangesloten bij het landelijke artrose netwerk. U wordt dus behandeld volgens protocol, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Daarnaast heeft Margriet van der Weg - Brattinga van oefentherapie Sneek in 2016 vijf en twintig jaar werkervaring. Oefentherapie Sneek behandeld ook post operatief, dus wanneer u een nieuwe knie of nieuwe heup heeft. 

 

Voor meer informatie neem contact op of lees meer op de website >> klik hier

Nieuws

 • leefstijl adviezen

  Leefstijl adviezen via oefentherapie Sneek, op het gebied van houding en beweging hebben een positieve invloed op artrose, rug- en nekpijn en Diabetes.
 • Goede Oefeningen

  oefeningen doen blijkt uit wetenschappelijk onderzoek goed voor het lijf. Wat zijn nu goede oefeningen. Goede oefeningen kunt u leren bij oefentherapie Sneek Vele websites zijn er met oefeningen. Oefentherapie Sneek leert je graag goede oefeningen voor jouw klachten, jouw pijn, jouw spieren, jouw gewrichten, etc. De expertise over goede oefeningen van een oefentherapeut kan je hierbij helpen.
 • Specialisatie oefentherapie Sneek

  Specialisaties oefentherapie Sneek Margriet van der Weg - Brattinga zijn slaapoefentherapie, kinderoefentherapie, lid netwerk chronische pijn en lid netwerk artrose.
 • actief bewegen

 • Bewegingsbeperkingen meer vrouwen dan mannen vanaf 12 jaar

  Uit de jaarlijks gezondheidsenquête van het CBS blijkt dat: vanaf 12 jaar vrouwen meer dan mannen in 2017 aangaven moeite te hebben met activiteiten die mensen normaal gesproken wel kunnen doen. Dit gaat ten koste van de ervaren gezondheid. Beperkingen in bewegen, gewrichtsaandoeningen worden het meest gerapporteerd t.o.v. horen en zien. Gewrichtsaandoeningen: slijtage / artrose heupen, knieën, rug, nek of schouder, chronische gewrichtsontsteking, klachten elleboog, hand of pols. Toenemend met de leeftijd. Bewegingsbeperkingen: 9 op de 10 vrouwen ervaart moeite met het dragen van boodschappen en 6 op de 10 mannen ervaart moeite met vooral: lopen en bukken. Sinds 2001 is dit beeld nagenoeg gelijk. Bron: CBS

Pagina's