Homepage Hoofdpijn Hoofdpijnen

Hoofdpijn 


Spierspanningshoofdpijn

Spierspanningshoofdpijn klinkt heel luchtig, maar dit is een vorm van hoofdpijn waarbij je heel veel hoofdpijn kunt hebben boven de ogen en vanuit de nek. 
Patiënten geven aan dat ze sinds de therapie minder vaak last van deze vorm van hoofdpijn hebben en ook is de heftigheid duidelijk afgenomen. 

Migraine

Migraine waarbij alleen medicijnen helpen maar er is ook migraine waarbij medicijnen in combinatie met oefentherapie Cesar / Mensendieck en soms alleen 
therapie afname geeft van de migraine. Of oefentherapie Sneek wat voor u zou kunnen betekenen ? Ik raad u aan om dit te overleggen met uw huisarts of neuroloog. 

Hoofdpijn bij Kinderen 

Als oefentherapeut Cesar, kinderoefentherapeut, slaapoefentherapeut en lid van het netwerk chronische pijn kan ik naast de volwassenen ook veel betekenen voor kinderen met hoofdpijn en migraine. De ervaring van de patiënt is dat de hoofdpijn heftigheid afneemt en dat de tijd waar tussen de hoofdpijn en / of migraine aanwezig is langer is. Hierdoor wordt er minder verzuimd van school en / of werk. 

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. Na de intake kan ik aangeven of ik 
wel / niet wat voor u kan betekenen t.a.v. de hoofdpijn / migraine middels:  
- houdings- en bewegingscorrectie 
- mobiliserende oefeningen 
- algehele ontspanning 
- efficiënt spiergebruik  
- ademhaling
- psychologische interventies, etc. 
 

Wanneer u nog vragen heeft schroom niet om mij vrijblijvend te bellen, 
of contact opnemen middels appen, info@oefentherapiesneek.nl etc.